Volledig scherm

Wethouder Geert Meijering opent jaarlijkse modeshow van Waypoint-winkel in Kampen

KAMPEN - Wethouder Geert Meijering opent vrijdag 26 augustus de jaarlijkse modeshow van de Waypoint-winkel aan de Oudestraat 136 in Kampen.

Cliënten, vrijwilligers en klanten van Waypoint tonen allerlei kledingstukken om de zaak met tweedehands spullen onder de aandacht te brengen. Dit doen zij met hulp van kledingreparatiezaak De Magische Schaar. De Zwolse dansschool Double Cross P-formance geeft voor en na de modeshow een optreden. De show is om 16.00, 17.00, 19.00 en 20.00 uur. Meer informatie staat op www.waypoint-kampen.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.