Volledig scherm

Wethouder Kolkman opent nieuwe spoelkeuken Heihoeve

LETTELE - Wethouder Kolkman opent zaterdag 18 juni om 14.00 uur de nieuwe spoelkeuken van zorgboerderij De Heihoeve tijdens de open dagen op zaterdag en zondag.

Iedereen is welkom op deze dagen van 11.00 tot 16.00 uur om het werk te ervaren op de ecologische boerderij. Bezoekers kunnen deelnemen aan workshops, er is een markt met producten van eigen land, handgemaakt glaswerk, boeken en kaarsen. Voor de kinderen zijn er allerlei spelletjes. De Heihoeve is een plek waar mensen met psychische beperkingen aan het werk kunnen en biedt dagbesteding, activerende begeleiding en beschut werk in en op de boerderij.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.