Volledig scherm

Wethouder Vos krijgt eerste presentatiegids van VSCO’61 in Oosterwolde uitgereikt

OOSTERWOLDE - Wethouder Liesbeth Vos krijgt vrijdag 29 juli het eerste exemplaar van de presentatiegids 2016-2017 van voetbalclub VSCO'61 in Oosterwolde uitgereikt.

De vereniging ziet de inmiddels achttiende gids als het visitekaartje van de club, omdat alle informatie over VSCO'61 in het blad staat. Ook staan er interviews in de gids met onder meer televisiepresentator Maxim Hartman en oud VSCO'er en Olympiër Abdi Nageeye. De overhandiging van het jaarblad valt samen met de presentatie van het nieuwe tenue van het eerste elftal. Het programma begint om 15.30 uur in de voetbalkantine aan de Zwarteweg 15-BG.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.