Volledig scherm

Wie maakt het logo voor de Winterfair Zwartsluis?

ZWARTSLUIS - De organisatie van de Winterfair Zwartsluis is op zoek naar een nieuw logo en doet dat met een ontwerpwedstrijd.

ZWARTSLUIS - De organisatie van de Winterfair Zwartsluis is op zoek naar een nieuw logo en doet dat met een ontwerpwedstrijd.Deelnemers kunnen een ontwerp insturen dat recht doet aan de trefwoorden 'winter, Zwartsluis, sfeer en herkenning'.

“Het is natuurlijk de bedoeling dit logo te koppelen aan al onze uitingen”, legt Eefje Bols namens Sluuspoort uit. “Het winnende ontwerp wordt eigendom van de werkgroep Winterfair Zwartsluis. Aan het winnende ontwerp én de ontwerper wordt ruim aandacht besteed in onze
speciale Winterkwartierkrant.”

De werkgroep Winterfair Zwartsluis kiest het winnende ontwerp. Aan de bekendmaking daarvan op zaterdag 10 september wordt een feestelijk tintje gegeven.

Ontwerpen kunnen tot uiterlijk 21 augustus worden aangemeld via winterfair@sluuspoort.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.