Volledig scherm

Wielervereniging, paardenclub en Drumwings genomineerd voor Leukste Vereniging van Steenwijkerland

STEENWIJKERLAND - Wielervereniging De Driehoek uit Oldemarkt, paardensportvereniging Vollenhove en Drumwings uit Steenwijk zijn genomineerd voor de verkiezing Leukste Vereniging van Steenwijkerland.

Dit is vrijdag in een uitzending van JongIndeKop, die de titel uitlooft, op RTV Slos bekendgemaakt. Het publiek kan op internet haar stem uitbrengen op een van de drie verenigingen. De finale is vrijdag 24 juni van 20.00 tot 21.00 uur in een speciale radio-uitzending van JongIndeKop. Stemmen voor de Leukste Vereniging van Steenwijkerland kan tot die tijd via http://bit.ly/22JiLqr.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.