Volledig scherm

Wijnkenner Klei vermaakt in Barchems Woodbroke

BARCHEM - Landgoedhotel Woodbrooke krijgt zaterdag 12 november wijnkenner Nicolaas Klei op bezoek. ,,Ik drink heel veel wijn en daar schrijf ik stukjes over”, zegt hij als mensen vragen hoe hij aan de kost komt.

Tijdens de avond presenteert Landgoedhotel Woodbrooke zeven wijnen met zeven bijpassende gerechten terwijl Klei vertelt over zijn beroep. Meer informatie en reserveren via woodbrookebarchem.nl. Toegangskaarten kosten 55 euro, inclusief 7 wijnen en 7 gerechten. Aanvang 18.30uur, aan de Woodbrokersweg 1.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.