Volledig scherm

Wildobservatiewandeling over De Dellen in Heerde

HEERDE - De boswachter van Geldersch Landschap en Kasteelen wandelt zaterdag 9 en 16 juli over landgoed De Dellen in Heerde.

Deelnemers gaan samen met de boswachter op zoek naar edelherten en wilde zwijnen. Na een korte wandeling wordt de wildobservatiepost in het rustgebied bezocht. Om de dieren goed te kunnen zien, wordt aangeraden een verrekijker mee te nemen. Start is om 19.30 uur bij de parkeerplaats 'Erf van Daendels' aan de Nieuwe Zuidweg. Deelname kost 7,50 euro. Donateurs betalen 5 euro. Aanmelden via www.glk.nl/evenementen.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.