Volledig scherm

Wildobservatiewandeling over landgoed De Dellen in Heerde

HEERDE - Wandelaars kunnen zaterdag 13 en woensdag 17 augustus weer deelnemen aan de wildobservatiewandeling van Geldersch Landschap & Kasteelen over landgoed de Dellen in Heerde.

Deelnemers gaan samen met de boswachter op zoek naar edelherten en wilde zwijnen. De wandeltocht vertrekt om 19.00 uur vanaf de parkeerplaats Erf van Daendels aan de Nieuwe Zuidweg. Deelname kost 7,50 euro, donateurs betalen 5 euro op vertoon van hun pas. Reserveren is noodzakelijk en kan via www.glk.nl. Deelname is vanaf 12 jaar.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.