Volledig scherm

Windesheim Zwolle houdt meet-up verkiezingsfestival

ZWOLLE - Windesheim in Dialoog houdt maandag 14 november een meet-up over een verkiezingsfestival dat 15 februari in Zwolle georganiseerd wordt voor en door jongeren.

Het festival heeft als doel om jongeren te laten nadenken over hun stem bij de Tweede Kamerverkiezingen. Tijdens de meet-up wordt samen met jongeren nagedacht over de invulling van het Verkiezingsfestival. Er wordt onder andere gesproken door Tjitske Siderius, Sebastiaan van Enk en Johran Willegers. De meet-up is in het Grand Café van Windesheim in het G-gebouw en start om 17.00 uur. Aanmelden is gewenst en kan via lezing@windesheim.nl. Meer informatie op www.windesheim.nl/verkiezingsfestival.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.