Volledig scherm

Winterfair vol lekkers, muziek en kraampjes

OLST - Om alvast in de wintersferen te komen vindt zaterdag 5 november de zevende Culturele Winterfair plaats in het Holstohus.

Van 13.00 tot 20.00 uur is het struinen langs de kraamjes met hobby-en cadeauartikelen, sieraden, kleding, groendecoraties, lekkernijen en kinderactiviteiten. Daarnaast zijn er doorlopend optredens in de theaterzaal van Ballet Benno Hübner, Gemengd koor Zuidwest Haarlem, Apollo, Heren van de Heijs, de Holstobloazers, OSV Springgroep, Eigenwiese, Fitis, Viva la Musica, Drumschool Mark Brinkman en de Droststreetband. Traditioneel staat bij de ingang het draaiorgel Anton Pieck. De entree is gratis.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.