Volledig scherm

Woezel en Pip in bibliotheek Steenwijk

STEENWIJK - In de bibliotheek van Steenwijk aan Meppelerweg 47 is woensdag 7 september van 09.30 tot 11.30 uur een Woezel en Pip-ochtend.

Deze wordt door Zorggroep Oude en Nieuwe land en de Bibliotheek georganiseerd in het kader van de landelijke week van de Alfabetisering. In Steenwijk wordt het breed aangepakt met een ochtend voor ouders met kinderen van 0 tot 4 jaar. Op de eerste etage in de bibliotheek zijn diverse activiteiten die ouders samen met hun kindje kunnen doen. De hele ochtend is gratis.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.