Volledig scherm

Workshop en kleurwedstrijd voor volwassenen bij Waanders in Zwolle

ZWOLLE - Illustratrice Wendelien van de Erve geeft zaterdag 29 oktober een workshop bij Waanders in de Broeren in Zwolle.

Belangstellenden kunnen vanaf 11.30 uur aanschuiven en nieuwe (kleur)technieken leren. Van de Erve gaat extra in op het gebruik van de kleurpotloden van het Zwitserse merk Caran d'Ache. In samenwerking met dit merk houdt Waanders een kleurwedstrijd. In de Broerenkerk is vanaf maandag 24 oktober een kleurplaat op te halen en deze is ook af te drukken via www.waandersindebroeren.nl. De kleurplaat dient uiterlijk zaterdag 5 november ingeleverd te zijn om kans te maken op prijzen.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.