Volledig scherm

Workshop ‘Houding, stem: goud waard’ voor sprekers

RAALTE - Voor iedereen die vaak een groep toespreekt of in het openbaar het woord doet start woensdag 7 september de basisworkshop ‘Houding, stem: goud waard’.

Logopediepraktijk Salland en therapeuten Cesar, Weultjes en Schaftenaar geven advies over hoe houding en stem samen optimaal te gebruiken. Na de basis zijn aanvullend drie verdiepingslessen te volgen op woensdag 21 september, 5 oktober en 26 oktober van 19.00 tot 21.00 uur. Om 18.45 uur staat de koffie/ thee klaar. De workshop bedraagt 10 euro. Aanmelden via info@logopedieraalte.nl of 0572–362140 / 06-1821 6129

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.