Volledig scherm

Workshop 'Langer veilig thuis wonen?' in Nunspeet

NUNSPEET - Stichting Welzijn Ouderen Nunspeet (SWON), Het Venster, Icare Ledenvereniging, de brandweer en Medipoint houden vrijdag 4 en vrijdag 18 november de workshop 'Langer veilig thuis wonen?'.

Deelnemers krijgen hier informatie over het inrichten van hun woning, de risico's in en om het huis en bijbehorende oplossingen, het voorkomen van brand, het voorkomen van vallen en waar zij terecht kunnen met vragen over zorg, welzijn en wonen. Aanmelden kan uiterlijk een week voor de workshop via 0341-252020 of sharena@swon.org.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.