Volledig scherm

Workshop voor peuters in de bieb

COLMSCHATE - Samen plaatjes kijken en verhaaltjes vertellen is goed voor de taalontwikkeling en versterkt de band tussen jonge kinderen en ouders.

Ter gelegenheid van BoekStart en de kinderboekenweek kunnen belangstellenden op donderdag 6 oktober naar de muziekworkshop in de bibliotheek Colmschate. De workshop is geschikt voor peuters van 2 tot en met 4 jaar en duurt van 10 tot 11 uur. Aan de hand van prentenboeken met als thema opa en oma wordt tijdens de workshops voorgelezen, gezongen en gespeeld met de kinderen. Ouders worden daarbij van harte uitgenodigd mee te doen. Per workshop zijn 12 volwassenen en 12 kinderen welkom. De kosten bedragen 2,50 euro per persoon inclusief koffie’/thee en ranja. Aanmelding voor de workshops kan via de website van de Bibliotheek Deventer

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.