Volledig scherm

Workshops nachtfotografie tijdens Nacht van de Nacht in Deventer

DEVENTER - Tijdens de Nacht van de Nacht op 29 oktober houdt de Ulebelt twee fotografieworkshops. Foto’s maken in het donker is lastig. Fotograaf Sterre Delemarre leert de kneepjes van het vak.

De workshops zijn voor kinderen en volwassenen. De eerste workshop start om 18.00 uur, de tweede om 20.00 uur. Per workshop kunnen maximaal 12 personen meedoen, deelnamekosten zijn 5 euro per persoon. Aanmelden kan via www.ulebelt.nl. Tijdens de Nacht van de Nacht zijn nog meer activiteiten op het terrein van de Ulebelt: een nachtbelevingstocht en een energiebesparingscampagne met de energiebus van de provincie.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.