Volledig scherm

WOZ-waarde van woningen in Zwolle openbaar

ZWOLLE - Alle inwoners van Zwolle kunnen vanaf heden de Waardering Onroerende Zaken (WOZ-waarde) van hun eigen woning en die van anderen inzien.

Dit kan via de website www.watisdewozwaarde.nl. De WOZ-waarde van een woning heeft invloed op de hoogte van een aantal belastingen, zoals de onroerendezaakbelasting en de inkomstenbelasting. De site is speciaal in het leven geroepen voor gemeenten die nog niet zijn aangesloten op het landelijke WOZ-waardeloket. Over enkele maanden zijn de WOZ-waarden van woningen in Zwolle ook daar te vinden.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.