Volledig scherm

WRZV zaalvoetbaltoernooi en PEC Zwolle clinic in herfstvakantie

ZWOLLE - Zaalvoetbalvereniging WRZV houdt dinsdag 18 oktober een zaalvoetbaltoernooi voor jongeren in de leeftijd van 10 tot en met 15 jaar.

Deelnemers aan de vo-scholencompetitie en de zaalvoetbalacademie kunnen deelnemen, maar ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Daarnaast zullen Joost Broerse en Wouter Marinus namens PEC Zwolle aanwezig zijn om de jeugd van de zaalvoetbalacademie een clinic zaalvoetbal aan te bieden. Aanmelden voor het toernooi kan tot en met vrijdag 14 oktober via dion@sportservicezwolle.nl. Een team bestaat uit minimaal vijf en maximaal acht spelers. Opgave kan in de leeftijdscategorie 10 tot en met 12 jaar of 13 tot en met 15 jaar.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.