Volledig scherm

WRZV Zomer Cup in Zwolle

ZWOLLE - Zaalvoetbalvereniging WRZV houdt dinsdag 14, 21 en 28 juni voor de eerste keer de WRZV Zomer Cup in de WRZV hallen aan de Buitengasthuisstraat 8 in Zwolle.

De deelnemende teams zijn naast de WRZV Allstars van maandag en woensdag ook de KNVB Hoofdklassers SVI en IFC Donaci uitgenodigd. De teams spelen een halve competitie over drie wedstrijddagen. Dinsdag 28 juni is de finale. De eerste wedstrijd is 14 juni om 19.00 uur. Dan spelen WRZV maandag en IFC Donaci tegen elkaar. De wedstrijd is gratis toegankelijk.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.