Volledig scherm
© Thinkstock

WSB verliest met ruime cijfers

APELDOORN De Apeldoornse honkballers van WSB verloren woensdagavond met ruime cijfers van Tex Town Tigers. Na zeven innings werd het 22-3 in Enschede.

Volgens WSB-coach Ronald Bosman kregen zijn werpers geen grip op de slagmensen van Tex Town Tigers. "De eindstand was alleen wel wat geflatteerd. Wij maakten veel fouten." Door de nederlaag namen de Enschedeërs de zesde plaats in de eerste klasse A over van WSB. "Natuurlijk wil je graag winnen van een directe concurrent, maar ook zij zitten in een flow. Tex Town Tigers speelde simpelweg agressiever."

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.