Volledig scherm

WSV verslaat concurrent Oranje Nassau

WARNSVELD - De volleybalsters van WSV hebben een belangrijke overwinning geboekt op directe concurrent Oranje Nassau. In eigen huis werd met 3-1 gewonnen.

De eerste set ging gemakkelijk naar de thuisploeg. WSV speelde de beste set van de wedstrijd en won met 25-20. In de tweede set kwam de ploeg van Eric Maan echter in de problemen en trok Oranje Nassau met 19-25 aan het langste eind.

In de derde set leek Oranje Nassau lange tijd de voorsprong in de wedstrijd te pakken, maar bij 22-22 kwam WSV op gelijke hoogte. De volleybalsters van WSV gingen vervolgens door tot 24-24, om de set uiteindelijk met 26-24 winnend af te sluiten. De vierde set was een formaliteit, WSV kwam niet meer in de problemen en won met 25-22.

Eerste divisie A: WSV - Oranje Nassau 3-1 (25-20, 19-25, 26-24, 25-22).

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.