Volledig scherm

Young Zulu Warriors treden op in Zwolle voor behoud kindertehuis

ZWOLLE - In het gebouw van de Apostolisch Genootschap aan de Pilotenlaan 1 in Zwolle treden dinsdag 28 juni de Zuid-Afrikaanse Young Zulu Warriors op.

Deze groep bestaat uit tien Zuid-Afrikaanse jongeren en treedt van 17 tot en met 30 juni ruim tien keer op in Nederland. De Zulu-jongeren hopen met deze optredens geld in te zamelen voor hun noodlijdende kindertehuis God's Golden Acre. De groep wil eenmalig een flinke som geld ophalen, maar wil daarnaast ook minimaal duizend nieuwe donateurs werven. Deze donateurs kunnen met een bijdrage vanaf 5 euro per maand het duurzaam voortbestaan van God's Golde Acre garanderen. De tour van de Young Zulu Warriors wordt mede georganiseerd door de Stichting Vrienden van God's Golde Acre Nederland. De werkzaamheden in Afrika worden door deze stichting financieel ondersteund.

Het optreden in het gebouw van het Apostolisch Genootschap begint om 19.30 uur. Toegangskaarten kosten 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen tot en met 15 jaar. Er zijn ook speciale gezinskaarten verkrijgbaar. Een kaart voor één volwassene en maximaal drie kinderen kost dan 15 euro, twee volwassenen met drie kinderen betalen 25 euro. Meer informatie over de voorstelling en kaartverkoop op www.godsgoldenacre.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.