Volledig scherm
Zangleerlingen van Franka van Essen geven een zomerconcert in Zalk als afsluiting van het zangseizoen bij hun docente. © Franka van Essen

Zangleerlingen van Franka van Essen geven zomerconcert in Zalk

ZALK - De zangleerlingen van de Kamper zangdocente Franka van Essen geven vrijdag 17 juni een zomerconcert in Zalk.

Het is een optreden met klassieke liedjes en pop- en musicalnummers die de afsluiting van het zangseizoen bij Van Essen vormen. Philine Coops begeleidt de leerlingen op de piano. Het concert begint om 20.00 uur in de Hervormde Kerk aan het Kerkplein 1. Kaarten zijn voor 5 euro, inclusief een drankje in de pauze, verkrijgbaar aan de deur. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.