Volledig scherm

Zaterdagmiddagmuziek in de Peperbus Zwolle

ZWOLLE - De OLV-basiliek aan de Ossenmarkt in Zwolle biedt vier zaterdag 9, 16, 23 en 30 juli een podium aan talentvolle musici.

De programma's laten een afwisseling zien van orgelwerk en samenspel met andere solisten. Geerten Liefting opent zaterdag 9 juli de serie in een concert met sopraan Loes van Schothorst. Op 16 juli treden Jochem Schuurman en Monique Gruppen op en 23 juli is het de beurt aan Iddo van der Giessen en Joram van Ketel. Evan Bogerd sluit de serie 30 juli af. Aanvang van de concerten is 14.30 uur en de toegang is gratis.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.