Volledig scherm
© Eigen foto

Zeges voor Vrielink, Bloem, Weevers en Luisman

BEEK - Op het regiokampioenschap veldrijden in het Gelderse Beek hebben Yannick Vrielink (elite/beloften), Joren Bloem (junioren) en Jordy Luisman (amateurs) een zege behaald.

Vrielink (Zutphen) versloeg Per Wiggers uit Oldenzaal (tweede) en Robbert Wagenmakers (derde) uit Dronten. Luisman (Lemelerveld) wees Yannick Runhart (Ruinen) en Raymond van de Kruisweg (Oldebroek) terug. Bij de vrouwen was Lyan Rensen (Lemelerveld) tweede achter de jonge Drentse Floor Weerink. Jan Weevers (Vorden) won bij de masters 50+. Bij de junioren ging de zege naar Joren Bloem.

Volledig scherm
  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.