Volledig scherm

Zelf ijs maken tijdens de Heidemarkt in Holten

HOLTEN - Tijdens de Heidemarkt op het Holterbergplein op zaterdag 20 augustus wordt een gratis toegankelijke workshop ijs maken gegeven.

De ‘OverIJs-workshop’ duurt van 13.00 tot 15.00 uur. Op basis van natuurboeren-roomijs mogen deelnemers met lokale ingrediënten een eigen ijscreatie maken. Het ijs en lokale producten zijn aanwezig, zelf ingrediënten meenemen om de creatie op te pimpen wordt aangeraden. Zodra de creaties klaar zijn worden ze gefotografeerd. De foto’s en recepten worden daarna via JIJ & Overijssel gedeeld en kunnen geliked worden. De 10 foto’s met de meeste likes doen mee in de eindstrijd in het Provinciehuis Overijssel op 31 augustus. Opgave: info@museumholterberg.nl of 0548-361979.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.