Volledig scherm

Zes bands treden op bij Kuunder Live

KUINRE - De Kuinderse activiteitenstichting organiseert op zaterdag 2 juli voor de derde keer het muziekfestival Kuunder live.

Het festival op het Saslein waarop zes verschillende bandjes zullen optreden begint om 16.00 uur. De zes band, te weten The Funderpants, nevermind, Cashback, Broken String, Red Smoke en The Eleventh Hour krijgt ieder drie kwartier om zich van hun beste kant te laten zien. Behalve de eer krijgt de winnaar 1 dag opnametijd in een professionele opnamestudio. Entree bedraagt 7,50 euro voor volwassenen en 3,50 euro voor kinderen tot 12 jaar. Een vakkundige jury zal de bands beoordelen op originaliteit, entertainment, speeltechniek, creativiteit, eigen werk en schrijftechniek. Na de prijsuitreiking neemt een dj plaats op het podium en gaat het festival nog even verder.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.