Volledig scherm

Zevende plek voor Zorgspectrum Het Zand in Zwolle op de Beste Werkgeverslijst 2016

ZWOLLE - Zorgcentrum Het Zand in Zwolle heeft een zevende plek behaald in de categorie non-profit minder dan 1000 medewerkers op de Beste Werkgeverslijst 2016.

Deze lijst van beste werkgevers van 2016 is samengesteld door Effectory en Intermediair. Organisaties, zoals Het Zand, zijn beoordeeld na gedegen onderzoek onder hun eigen medewerkers wat tot een objectief oordeel over goed werkgeverschap leidde. Het Zand laten weten "erg trots en blij te zijn met het behaalde resultaat". Dit jaar kwam de lijst voor de zestiende keer uit en werden er in totaal 313 organisaties en 224.567 medewerkers in het onderzoek betrokken.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.