Volledig scherm

Ziekenzondag Zonnebloem Ruurlo

RUURLO - De Zonnebloem afdeling Ruurlo schenkt op zondag 4 september speciaal aandacht aan alle zieken in Ruurlo tijdens de kerkviering in de met bloemen versierde Dorpskerk.

Dominee Tinus Gaastra leidt de dienst. Jill Oosterkamp levert de vocale bijdrage en wordt muzikaal begeleidt door Gerard Wesselink. Rietje Hendriksen geeft een korte impressie van haar ervaring bij de Zonnebloem. De dienst begint om 10.00 uur. Na afloop is er in de Sprankel koffie of thee met koek. Iedereen is van harte welkom.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.