Volledig scherm

Zigeunerfeest met Hongaarse kerstmarkt in Warnsveld

WARNSVELD - In Cultureel Centrum ’t Nut in Warnsveld vindt op zaterdag 10 december van 11.00 tot 22.00 uur een zigeunerfeest plaats met muziek, dans en een Hongaarse kerstmarkt.


De hele dag zijn er concerten, lezingen, workshops en korte films. Het publiek kan zich tegoed doen aan speciale Hongaarse hapjes en drankjes.Entree: 10 euro. Reserveren: 0575-561409. Gipsy dansworkshop: € 15 extra. Voor de dansworkshop moet men apart reserveren, via tel. 06-21427703 of sheila@sheilabuikdanscentrum.nl. Meer info: www.tanchaz.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.