Volledig scherm

Zijspancrosser Willemsen wil seizoen toch nog wat kleur geven

LOCHEM - Het gitzwarte seizoen van zijspancrosser Daniël Willemsen krijgt wellicht nog een fraaie kleur. Met het Nederlands team verdedigt de tienvoudig wereldkampioen de Europese titel

„Ik heb er een goed gevoel over. We reden al eerder op die baan en het is een heel mooi circuit. We maken zeker een kans”, zegt Willemsen. Na deze wedstrijd in het Franse Gueugnon, op zo’n 250 kilometer van het Zwitserse Genève, zit het zijspanseizoen er op. Willemsen werd, mede door een kaakbreuk bij hemzelf en een ernstige blessure van zijn bakkenist Peter Beunk, zesde op het WK. In Frankrijk is Siebe van de Putten zijn bakkenist.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.