Volledig scherm

Zomer stiltewandeling in Engels Werk ZwolleZWOLLE - Petra Stevering organiseert donderdag 18 augustus een stiltewandeling in het Engelse Werk.

Er wordt gestart met een mindfulness oefening. Tijdens de wandeling worden er aandachtspunten aangeboden. De avond start om 19.15 uur en er wordt een uur gewandeld. Na afloop is er gelegenheid om gezamenlijk wat te drinken. Deelname kost 7,50 euro, inclusief koffie of thee. Meer informatie en aanmelden bij Petra Stevering via info@petrastevering.nl of 06-14540041.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.