Volledig scherm
Het boerderijterras op de Ulebelt © Ulebelt

Zomeractiviteiten op de Ulebelt

DEVENTER - Thuisblijvers hoeven zich deze zomer niet te vervelen als het aan de Ulebelt ligt. De Ulebelt stelde een divers zomerprogramma op met onder meer de drie Knotsgekke Knutselmiddagen op woensdag 20 juli, 10 en 24 augustus.


Kinderen kunnen dan van afvalmateriaal de mooiste dingen maken. Vrije inloop van 14.00 tot 16.00 uur. Op woensdag 27 juli, 3 en 17 augustus zijn er natuur-doe middagen en ook kunnen liefhebbers twee donderdagen (28 juli en 4 augustus) mee met ‘Dierensporen zoeken’. Andere activiteiten zijn de doe-het- zelfrondleiding ‘Rondje Gooikerspark’ en een speurtocht aan de hand van runetekens. Voor wie een GPS heeft, ligt er een Geocache verstopt op het Ulebeltterrein met de titel Ulebelt Hotels. Zondag 21 augustus spelen kinderen met en zonder een beperking samen tijdens een Samenspeeldag op de natuurspeelplekken.

Alle data en details staan zijn te vinden op www.ulebelt.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.