Volledig scherm

ZomerAvondZang in Kruiskerk Heerde

HEERDE - In de Kruiskerk aan de B. van Dijklaan 3 in Heerde wordt zondag 24 juli om 19.00 uur de vierde ZomerAvondZang gehouden.

Het thema van de dienst is 'Vertrouwen in jezelf'. Rondom dit thema wordt belicht aan de hand van een Bijbelverhaal, samenzang, een filmpje en muziek. Muzikale medewerking wordt verleend door Melissa Dezijn. Voor de kinderen is er tijdens de dienst een kleurplaat. Na afloop van de dienst is er gelegenheid tot napraten. Meer informatie over de ZomerAvondZang is te vinden op www.vegkruiskerkheerde.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.