Volledig scherm

ZomerAvondZang in Kruiskerk Heerde

HEERDE - In de Kruiskerk aan de B. van Dijklaan 3 in Heerde wordt zondag 28 augustus de negende ZomerAvondZang gehouden.

Het thema van deze dienst is 'Vertrouwen in God'. DIt wordt belicht door middel van een Bijbelverhaal, samenzang, een filmpje en muziek. Muzikale medewerking wordt verleen door Christiaan Hoogers. Voor de kinderen is er tijdens de dienst een kleurplaat. Aanvang is 19.00 uur en de voorganger is ds. J.M. Weststrate. Na afloop is gelegenheid tot napraten op het kerkplein onder het genot van koffie of thee.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.