Volledig scherm

ZomerAvondZang in Kruiskerk Heerde

HEERDE - Tijdens de derde ZomerAvondZang in de Kruiskerk in Heerde van zondag 17 juli staat 'vertrouwen in beloften' centraal.

De avond staat onder leiding van ds. J.M. Weststrate. Muzikale medewerking wordt verleend door Sanne van den Bosch. De dienst aan de B. van Dijklaan 3 start om 19.00 uur. In de zomerperiode staan in totaal negen avonden in het teken van 'vertrouwen'. Het thema wordt belicht door middel van het Bijbelverhaal, samenzang, een filmpje en muziek. Meer informatie op www.vegkruiskerkheerde.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.