Volledig scherm

Zomeravondzang in Kruiskerk in Heerde gaat dit keer over vertrouwen

HEERDE - In de Kruiskerk in Heerde is zondag 31 juli een vijfde zomeravondzang die dit keer over het thema vertrouwen gaat.

De Zomeravondzang is een combinatie van een Bijbelverhaal, samenzang en muziek. Het is laagdrempelig, waardoor iedereen zich aangesproken kan voelen. De dienst begint om 19.00 uur in de kerk aan de Van Dijklaan 3. Na afloop is er koffie, thee en fris op het kerkplein. Na 31 juli zijn er nog vier zomeravondzang-diensten in Heerde. Meer informatie staat op www.vegkruiskerkheerde.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.