Volledig scherm

Zomerbraderie met tientallen kramen op afgesloten Staverdenseweg in Elspeet

ELSPEET - In Elspeet is woensdag 3 augustus de jaarlijkse zomerbraderie met zo'n 60 kramen op de afgesloten Staverdenseweg.

Er zijn allerlei soorten producten te koop van ondernemers en standhouders. Daarnaast zijn er oude ambachten te zien. Een kleedjesmarkt, waar inwoners van Elspeet hun overtollige spullen verkopen, is te vinden op het grasveld en de parkeerplaats voor het Kerkerf. Wie nog een kleedje wil reserveren, kan dit voor 5 euro doen bij Vlijm Auto's en Fietsen, telefoonnummer 0577-491202. De kleedjesmarkt begint om 13.00 uur, de zomerbraderie is te bezoeken vanaf 14.00 uur. De Staverdenseweg is vanwege de zomerbraderie van 9.00 tot 23.00 uur afgesloten. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.