Zomerexpositie Palet in Grote Kerk Zwolle

ZWOLLE- Kunstenaarsvereniging Palet houdt van dinsdag 19 juli tot en met zondag 7 augustus haar zomerexpositie in de Grote Kerk in Zwolle.

In deze expositie is het nieuwste werk van de leden te bekijken, bestaande uit schilderijen, grafische kunst, foto's, sieraden en keramiek. Leden van het Zwols Dichterscollectief zullen tussen de kunstwerken een aantal van hun gedichten tonen. De expositie is maandag tot en met zaterdag van 10.30 tot 17.30 uur te bezichtigen en op zondag van 12.00 tot 15.30 uur. Donderdagavond is de kerk tot 20.00 uur geopend. De toegang is gratis.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.