Volledig scherm

Zomerfair bij Leger des Heils in Zwolle

ZWOLLE - Het Leger des Heils en wijkinloopcentrum Bij Bosshardt presenteren zich vrijdag 17 juni door middel van een grote zomerfair met tal van activiteiten.

Het evenement in het Andreascentrum aan de Geert Grootestraat in Zwolle start om 15.30 uur. Er zijn diverse presentaties en voor kinderen zijn er speciale activiteiten. De zomerfair wordt om 19.30 uur afgesloten met een pianoconcert dat uitgevoerd wordt door leerlingen van de pianostudiegroep 'Mozart&More'. De opbrengst van het concert is bestemd voor Bij Bosshardt.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.