Volledig scherm
Impressie Zomerfeesten Epse © Stichting Zomerfeesten Epse

Zomerfeesten van Epse dit jaar in festivalsfeer

EPSE - De zomerfeesten van Epse van vrijdag 10 tot en met zondag 12 juni hebben een nieuwe organisatie en daarom ziet het feestterein er dit jaar anders uit dan voorgaande jaren.

In plaats van één grote feesttent wordt het hele terrein omgetoverd tot een festivallocatie met meerdere tenten en stands waar snacks en maaltijden verkrijgbaar zijn. Dit laatste om de festivalbezoekers kookstress te besparen. De attracties van de vertrouwde kermis worden ingeweven in de festivalsetting. Een greep uit het programma van het dorpsfeest dat dit jaar als thema ‘Back to the Future!’ heeft: vrijdag wordt afgetrapt met een vrijdagmiddagborrel om 16.00 uur, gevolgd door een talentenshow met optredens van kinderen uit Epse en omgeving. Zaterdag kunnen feestgangers de benen strekken op een fietstocht die begint om 9.30 uur. ‘s Middags is een volleybaltoernooi. Keukenprinsen -en prinsessen kunnen zondag 12 juni hun kunsten laten zien op de taartenbakwedstrijd. Uiteraard zijn de Zomerfeesten ook gevuld met live-muziek en gaat het feest vrijdag en zaterdag tot in de late uurtjes door. Het gehele programma is te vinden op www.zomerfeestenepse.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.