Volledig scherm

Zomerfestival bij Doepark Nooterhof in Zwolle

ZWOLLE - Het Ouderenfonds organiseert zaterdag 25 juni in samenwerking met Muziek in de Tent een speciaal zomerfestival bij Doepark Nooterhof aan de Goertjesweg 1 in Zwolle.

Deze dag zijn er van 10.00 tot 18.00 uur allerlei activiteiten te doen. Zo zijn er tijdens dit grote regionale festival verschillende demonstraties en workshops op het gebied van sport, recreatie, zorg en welzijn. Meer dan vijftig organisaties, verenigingen en bedrijven werken mee aan het zomerfestival. Verder zijn er muzikale stukken te horen van onder andere Orkest Excelsior en The Big Band uit Kampen en staan er diverse kraampjes met eten en drinken om ook de inwendige mens goed te verzorgen. De toegang is gratis.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.