Zomermarkt Vrijdagen in Emmeloord

EMMELOORD - In Emmeloord is het vrijdag 15, 22 en 29 juli en 5, 12 en 19 augustus weer tijd voor de Zomermarkt Vrijdagen.

Tijdens deze dagen is er een bonte braderie met tientallen kramen. Ter hoogte van de KPN-winkel mogen kinderen hun spullen verkopen op de kleedjesmarkt. Tweedehands spullen staan op de kramen in het gedeelte tussen het reisbureau en de dierenwinkel. De Zomermarkten zijn van 10.00 tot 21.00 uur. Tijdens de eerste zomermarkt van 15 juli amuseert 'de swingende kok' de bezoekers vanaf 13.00 uur. Meer informatie is hier te vinden.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.