Volledig scherm

Zomerse indoor picknick

DEVENTER - 55-plussers zijn dinsdag 12 juli van 13.00 tot 15.30 uur welkom bij de Leeuwenkuil voor een zomerse indoor picknick.

Organisator de Deventer Dagsociëteit zorgt voor een zomerse entourage en muziek. Bezoekers betalen 5 euro en krijgen daarvoor een picknick en twee drankjes. Aanmelden tot en met donderdag 7 juli via 06-57821678 of info@deventerdagsocieteit.nl. Wie er bijzonder zomers uitziet met bijvoorbeeld een zomerhoed, bloemenketting, hawai-shirt of teenslippers maakt kans op een zomercocktail.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.