Volledig scherm
Op de Zomerse zaterdag van het Muzisch Centrum zijn onder meer workshops te volgen.

Zomerse zaterdag met kunstzinnige activiteiten in Muzisch Centrum in Emmeloord

EMMELOORD – In en om het Muzisch Centrum aan het Harmen Visserplein in Emmeloord is zaterdag 25 juni een Zomerse zaterdag met kunstzinnige activiteiten.

Er is onder meer dans te zien, muziek van de popbandjes en ensembles van het cultureel centrum te horen en er zijn workshops. Ook is er sing-in met dirigente Beatrix Boersma en de activiteit Massaal Vocaal, waarbij bezoekers van de dag uit volle borst kunnen zingen. Op het grasveld naast het Muzisch Centrum is rond etenstijd een barbecue. De Zomerse zaterdag begint om 13.00 uur wanneer wethouder Andries Poppe het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl van Cultuurbedrijf Noordoostpolder onthult. Het twintigkoppige orkest van het Muzisch Centrum speelt tijdens de onthulling. De Zomerse zaterdag duurt tot 21.00 uur.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.