Volledig scherm

Zomertraining Ultimate Frisbee in park de Wezenlanden Zwolle

ZWOLLE - Frisbeevereniging Bluefingers Ultimate traint vanaf dinsdag 21 juni weer elke dinsdagavond in park de Wezenlanden.

Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen of mee te doen. De hele zomer worden er trainingen aangeboden in het park. De jeugd van 8 tot en met 14 jaar is tussen 18.00 en 19.00 uur welkom en de training voor mensen vanaf 15 jaar is van 19.30 tot 21.30 uur. De trainingen vinden plaats op het centrale veld in het park. Meer informatie via www.bluefingersultimate.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.