Volledig scherm

Zomerweek voor Heetense schooljeugd

HEETEN - In de laatste week van de zomervakantie kan de schooljeugd van maandag 22 tot en met vrijdag 26 augustus zich uitleven tijdens de traditionele Juventa Zomerweek.

Het thema is ‘leger’ en wordt uitgedrukt met tal van activiteiten. Kinderen van groep drie tot en met zes zijn op maandag, dinsdag en woensdag welkom. Voor de jeugd van groep 7 tot en met de eerste klas van het voortgezet onderwijs is een meerdaags kamp van woensdag tot en met vrijdag. De zomerweek speelt zich af in de overdekte manege aan de Schopkesdijk. Voor meer informatie ga naar www.juventaheeten.com.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.