Volledig scherm

Zoutige kerkdienst

LEMELE - Smaakmaker zout is het thema van de startdienst die gehouden wordt in de Ichthuskerk in Lemele op zondag 11 september.

Kerkgangers wordt gevraagd iets lekkers te maken zoals een hartige taart, pizza, een pan soep, salade of iets anders smaakvol. Na afloop van de dienst, die om 9.30 uur begint is er koffie met iets lekkers, wordt het glas geheven op een goed winterseizoen en gezamenlijk gegeten. Geschatte eindtijd is rond 13.00 uur. Gerechten doorgeven aan Jenneke van Doesburg: 06 221 789 97 of doesburgjwvan@gmail.com.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.