Volledig scherm

ZTC De Pelikaan Zwolle houdt groot tennistoernooi voor de jeugd

ZWOLLE - ZTC De Pelikaan houdt van maandag 22 tot en met zondag 28 augustus de Olympus Open Jeugdkampioenschappen op het tennispark aan de Haersterveerweg 2b in Zwolle.

Inschrijven voor dit toernooi kan tot uiterlijk zondag 14 augustus via www.toernooi.nl. Jeugdleden kunnen zich inschrijven in een groot aantal categorieën in een recreatief of prestatief deel. In het prestatieve deel zijn mooie geldprijzen te verdienen. Het inschrijfgeld bedraagt 8 euro voor het enkeltoernooi en 6 euro voor het dubbeltoernooi. Meer informatie is verkrijgbaar via olympus@ztcdepelikaan.com.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.