Volledig scherm

Zutphen en Lochem kiezen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer

ZUTPHEN - Het publiek kan vanaf nu stemmen op de finalisten van de MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer) awards vastgesteld door de vakjury.


Voor de regio’s Zutphen-Brummen- Voorst zijn de finalisten Burton Car Company, Ferrocal en GroenWerkXL en voor de regio’s Lochem-Bronckhorst zijn dat Inhetgroen, Kasper Vrielink Dakwerk en WEWI de finalisten. De publieke stemmen worden meegenomen naar de eindbeoordeling. De winnaars worden 14 februari bekendgemaakt. Stemmen kan op www.zutphenscoort.nl/stem-nu- op-uw- favoriete-ondernemer.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.